ERZURUM / AZİZİYE - Zübeyde Hanım Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Ekm

Code week (Kodlama haftası) çerçevesinde okulumuzda yapay zekâ uygulamaları, 3 Boyutlu yazıcı ile çalışmalar ve temel kodlama etkinlikleri yapıldı.

"Çalışmalarımızda Cumhuriyet Bayramı konulu etkinlikler yapıldı"

HERKES İÇİN KOD HAFTASI KODU:

cw23-Augcc
cw23-mFl7g

Ekm

Aziziye Gençlik Merkezinden Gönüllü Gençlik Lideri Ayşe Deveci ile her hafta yapılacak buluşmalarda öğrencilerimizle;

Ders çalışma yöntemleri Mesleki rehberlik Tarih Sunumları Değerler Eğitimi anlatımları yapılacaktır.

Eyl

Okulumuz 6-C sınıfı öğrencisi Furkan Çağlar, Erzurum Gençlik Spor Kulübü sporcusu olarak 21 - 24 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turnuvaları, 1. Ayak  Müsabakaları sonuçlarına göre, "Minik Erkekler" kategorisinde Türkiye 2.si olarak milli takıma girme yolunda önemli bir adım atmıştır.

Haz

Öğrencimiz Fikriye Karadağ Bursa'da düzenlenen Atletizm koşusunda Türkiye Birincisi Olmuştur. Kendisini ve emeği geçen Adem Hocamızı tebrik ediyoruz.

Haz

May

Erzincan’da düzenlenen puanlı atletizm bölge/yarı final yarışmalarında 800 metre bölge birincisi olarak Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandık. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Bizi Ağırlayan Öğrencimiz Saliha Berra Ceylan ve değerli ailesine teşekkür ederiz.

Mrt

Erzincan’da düzenlenen Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonasında küçük erkeklerde Okulumuz 6. Sınıf öğrencilerinden Emir Ali Öztürk 1. Oldu. 8.A sınıfından İlyas Efe Öztürk Türkiye 5.si oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt