ERZURUM / AZİZİYE - Zübeyde Hanım Ortaokulu

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz;

6/A sınıfı öğrencilerinden Muhammed Efe Koran (26-30 kg) il birincisi

8/B sınıfından Hamza Can 57 kg da il birincisi

8/A sınıfından Ahmet Tarçın 48 kg da il birincisi

8/B sınıfından Yiğit İbrahim Narin 75 kg da il birincisi

8/A sınıfından Musab Kara 52 kg da il ikincisi

7/B sınıfından Furkan Çelik (34-38 kg) il ikincisi

7/A sınıfından Utku Çağatay Söğütlü (34-38kg) il üçüncüsü olmuşlardır.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyeleri Kapsamında 8. Sınıflar Arasında Bilgi Yarışması Yaptık.

Ock

Trabzon'da yapılan grup birinciliği yarışmalarında Öğrencilerimiz Kızlarda Bölge 1. Si, Erkek bireyselde yine Bölge Birincisi oldu.

Ara

Değerler Eğitimi Kulübü olarak ayın değeri olan Yardımseverlik ve Merhamet konulu pano hazırlanmış, tüm sınıflarımızda Merhamet isimli video izletilmiştir. Kızılay okulumuza davet edilerek öğrencilerimize kurum hakkında bilgilendirme yapılmış olup çadır kurulması gösterilmiştir.

Ara

Okulumuzda kaynaştırma eğitimi ve özel eğitim sınıflarımızda eğitim gören bizim için çok özel öğrencilerimizin gününü kutlarız.

Kas

Okulumuzda ÇEDES Projesi kapsamında Filistin'e destek maksatlı kermes yapıldı. Emeğini, desteğini esirgemeyen tüm idareci, öğretmen , öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederi.

Ekm

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü ayın değeri  olan Saygı-Nezaket-Edep değerinin kazanımı kapsamında Yaşlılara Saygı konusunda kulüp faaliyeti olarak kulüp öğrencilerimizle Darülaceze ziyaretinde bulunulmuştur.Öğrencilerimiz yaşlılarımızla sohbet edip, satranç oynamış ve ikramda bulunmuşlardır.İkramın hazırlığında emeği geçen velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Panomuzda kullanılan resimler okulumuzun özel eğitim öğrencileri tarafından boyanmıştır. Bu konuda bize destek olan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nebile Sevinç'e ayrıca teşekkür ederiz.