ERZURUM / AZİZİYE - Zübeyde Hanım Ortaokulu

Nis

Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında Muş'ta düzenlenen Atletizm yarışmalarında  öğrencimiz Fikriye Karadağ birinci olmuştur.

Mrt

Okulumuzun gelişimi ve öğrencilere önemli kazanım sağlamış olan öğretmenlerimize okulumuz müdürü Aziz Akgül tarafından plaket taltif edilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden İlyas Efe ÖZTÜRK Erzincan'da düzenlenen Okullar arası dağ kayağı şampiyonası Yıldızlar kategorisinde Yürkiye ikincisi , Emir Ali ÖZTÜRK ise küçükler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Kübra SARICAN ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Rahşan BALKAYA "Yaşanabilir Bir Dünya İçin Yenilenebilir Enerji" e-twinning projesini birlikte yürütmektedirler.

Mrt

Bilişim Teknolojileri Sınıfımız Faaliyete Hazırdır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederz.

Nis

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına hazırlamış olduğumuz kütüphane projemiz geçmiştir.