ERZURUM / AZİZİYE - Zübeyde Hanım Ortaokulu

LGS başvuru süreci 2 Nisan'a kadar uzatılmıştır.

Ekm

Sayın Veli , Öğrenci ve Öğretmenlerimiz;

2024–2028 Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde, idarenin geleceğinin şekillendirilmesinde paydaşların katkılarının beklendiği bu çalışmada kurumun mevcut durumuna ve gelecekte öngördüklerine yönelik görüş ve değerlendirmeleri büyük önem taşımaktadır. Ankette yer alan sorular, paydaş analizinde yer alması öngörülen konu başlıklarını içerecek şekilde düzenlenmiştir.

Bu anketin gerçekleştirilmesindeki amaç, kurumumuzun stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye açık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir. Emek ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürlüğü

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramımızın 100. Yılı münasebetiyle 5. Ve 6. Sınıflarımız için resim ve şiir yarışması düzenlenecektir. 17 Ekim Pazartesi gününe kadar resimler ve şiirlerin Türkçe öğretmenimiz Aykut BORA ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nebile Sevinç'e verilmesi gerekmektedir. Resim ve şiir yarışmasında birinci olanlara ödülleri 29 Ekim günü takdim edilecektir.